Klaus Iohannis s-a tuns la hairstilista jucătoarei Simona Halep. Victor Ciutacu, reacție ironică, după ce a văzut imaginile – GALERIE FOTO

de: Sorin Barbu
20 10. 2023

Klaus Iohannis a decis să se tundă și să-și aranjeze părul la salonul Amaliei Matache, celebra hairstilistă din România care se ocupă și de Simona Halep, dar și de mai multe celebrități. Jurnalistul Victor Ciutacu a văzut pozele și a avut o reacție ironică și a spus că președintele a greșit făcând acest gest, în condițiile în care situația este foarte tensionată în Orientul Mijlociu.

Klaus Iohannis s-a dus să se tundă la hairstilista jucătoarei Simona Halep

Klaus Iohannis s-a tuns la salonul Amaliei Matache, hairstilista la care merge destul de des și Simona Halep. Nu alegerea a surprins foarte tare, ci faptul că președintele României a fost de acord să-i apară fotografia pe rețelele sociale, după ce s-a ridicat de pe scaun, semn că a fost foarte mulțumit de rezultat. „Onorată, dar mai ales fericită că am fost aleasă de domnul preşedinte”, a scris Amalia lângă această imagine spectaculoasă pe care a postat-o pe Instagram și în care apare alături de Klaus Iohannis care zâmbește încântat.

Și nu este prima fotografie în care Amalia apare alături de șeful statului român. S-a întâmplat și pe 15 august când a scris pe rețelele sociale următorul mesaj: „Onorata sa fiu aleasa @klausiohannis @carmen_iohannis_official @mariamarinescu.ro”.

Amaliei Matache s-a îngrijit de mai multe ori de Simona Halep, iar în vară a reușit o schimbare atât de radicală încât fanii i-au transmis jucătoarei că seamănă cu Barbie. Pentru sportivă a fost o modalitate de a scăpa de stres, în condițiile în care procesul de dopaj i-a produs numeroase neplăceri. „Mă mândresc cu campioana noastră și îi mulțumesc pentru încrederea în mine!”, a scris hairstilista, după vizita sportivei care a condus în două rânduri clasamentul WTA.

Victor Ciutacu, reacție ironică după imaginea cu Klaus Iohannis de la salon

Gestul lui Klaus Iohannis, de a se duce la un salon, a fost primit cu ironie de Victor Ciutacu. Jurnalistul a reacționat pe Facebook și a dat de înțeles că președintele a făcut o nouă gafă, în condițiile tensiunilor de la granița cu Ucraina, dar și a problemelor din Orientul Mijlociu.

„Cine zicea că al nostru nu e deloc implicat în conflictul din Orientul Mijlociu? A fost la coafor, să se tundă, nu putea să plece la luptă nearanjat”, a scris jurnalistul pe Facebook.

 

 

Simona Halep a fost decorată de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler, în anul 2019, după succesul răsunător de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams.

Citește și: Ce a decis soția lui Patrick Mouratoglou, după suspendarea Simonei Halep

Sursa FOTO: Instagram